27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 03.05.2023 12:20 | Son Güncelleme: 03.05.2023 12:32

Arayış fragmanı

Disney+ orijinal yerli dizileriyle çok konuşulmaya devam ederken oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle şimdiden dikkatleri üzerine çeken yeni dizisi Arayış’tan ilk fragman yayınlandı

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu’nun onlara eşlik ettiği Arayış’tan ilk fragman yayınlandı.

Genç bir kadının gizemli bir adadaki kendini arayış hikayesi anlatan dizide metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır. Metafizik, mutluluk, varoluş ve aşk temalarını sorgulatacak orijinal dizi Arayış çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Benzer Videolar