25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.10.2022 09:28 | Son Güncelleme: 11.10.2022 09:48

Keanu Reeves, yeni projesine başlamadan veda etti

Ünlü oyuncu Keanu Reeves'ın, daha önce başrolünde yer alacağı açıklanan Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio yapımı The Devil in the White City dizisinden ayrıldığı açıklandı
Keanu Reeves, yeni projesine başlamadan veda etti

John Wick ve Matrix serileriyle ismini Hollywood'un mihenk taşları arasına kazımayı başarmış Keanu Reeves, yeni projesine başlamadan veda etti. Ünlü oyuncunun Larson’ın 2003 yılında yayımlanan The Devil in the White City adlı kitabından ekrana uyarlanmaya hazırlanan yapımda başrol oynayacağı açıklanmıştı. Oyuncunun Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio gibi isimlerin baş yapımcılığını üstlendiği diziden ayrıldığı duyuruldu.

Dizide Daniel H. Burnham’ı canlandırması beklenen Reeves'ın diziden neden ayrıldığı açıklanmadı. Ancak oyuncunun 18 yılın ardından Francis Lawrence’ın yöneteceği açıklanan Constantine 2'de yeniden rol alacağı açıklanmıştı. Keanu Reeves'ın takviminde Constantine 2 dışında 2023'te yayınlanması beklenen John Wick filmi gibi pek çok proje bulunuyor. 

Leonardo DiCaprio, 19. yüzyılın sonlarında Chicago’da geçen romanın sinematik haklarını 2010’da almış, 2019’da da dizi uyarlamasını uzun süredir birlikte çalıştığı Martin Scorsese eşliğinde Hulu için çekeceklerini duyurmuştu. Yapımda H.H. Holmes karakteri için bir oyuncu açıklanmazken şimdi  Reeves'ın koltuğundan boşalan Daniel H. Burnham rolü için de oyuncu arayışlarına geçilecek. Filmin yapımcıların Leonardo DiCaprio'nun uzun süre başrolde oynayacağı konuşulmuş ancak iddialar doğrulanmamıştı.