08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.06.2024 17:20 | Son Güncelleme: 03.06.2024 17:26

TLC ekran takvimi: Haziranda neler var?

Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’da izleyecek iyi bir film bulacak. Haziran ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak
TLC ekran takvimi: Haziranda neler var?

TLC’nin Haziran film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef, Keskin Nişancı: Miras, Özel Tim: Çatışma, Büyük Oyun:0, Jiu Jitsu, Savaş Sanatı serisi, Hayalet Tetikçi, S.W.A.T: Kuşatma Altında, Kolombiyalı: İntikam Meleği, Jurassic Park serisi, Keskin Nişancı, Kartal Bir serisi, Sakar Polis serisi ve Keskin Nişancı: Suikastçının Sonu TLC'de ekrana gelecek.

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef / Sniper: Reloaded: Brandon Beckett, bir çiftçiyi kurtardıkları esnada ekibe saldıran gizemli bir nişancıdan intikam almak için babasının öğrencisinden yardım ister. Claudio Fäh yönetmenliğindeki filmin başrollerinde; Annabel Wright, Billy Zane ve Chad Michael Collins izleyici karşısında.

Keskin Nişancı: Miras / Sniper: Legacy: Bir kiralık katil, askeri liderleri hedef alır. Brandon Beckett, babasının da onlardan biri olduğunu düşünmektedir ve tehdidi ortadan kaldırıp keskin nişancıyı durdurmaya çalışır.

Özel Tim: Çatışma / S.W.A.T.: Firefight: Terörle mücadele teknikleri uzmanı, özel bir timi eğitmek üzere Detroit'e gönderilir. Bir hükumet tetikçisinin timi yok etme saplantısı ise her şeyi değiştirir. Gabriel Macht ve Robert Patrick başrollerde.

Büyük Oyun:0 / Big Game: 0: Finlandiya ormanlarında mahsur kalan ABD Başkanı ava çıkan bir genç tarafından bulunur. İkili hızla yaklaşmakta olan teröristlerden kaçmak için birlik olur. Samuel L. Jackson, Onni Tommila ve Ray Stevenson başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Jiu Jitsu: Farklı bir dünyadan olmak insanlık için bir tehdide dönüştüğünde Jiu Jitsu savaşçılarından oluşan kadim bir birlik Dünya'yı korumak ve insan ırkını kurtarmak için bir araya gelir. Nicolas Cage, Alain Moussi ve Marie Avgeropoulos başrollerde.

Savaş Sanatı / The Art Of War: Bir konteyner dolusu mültecinin cansız hâlde bulunması ve Çin büyükelçisinin ABD-Çin ticaret anlaşması esnasında vurulmasının ardından FBI Ajanı Shaw cinayetle suçlanır.

Savaş Sanatı 2 / The Art Of War 2: İhanet’te ise; Emekli olan Ajan Neil Shaw öldürülen eski akıl hocasının intikamını almak için göreve döner. İhanet, ölümcül yozlaşma ve suikast planlarıyla dolu bir ağ keşfeder.

Hayalet Tetikçi / Sniper: Ghost Shooter: Keskin nişancılardan oluşan bir ekip, petrol hattını sabote etmeyi planlayan bir grup teröristi engellemek için harekete geçer. Hayalet bir nişancı onları durdurmakta kararlıdır. Chad Michael Collins, Dennis Haysbert  ve Billy Zane’in başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Don Michael Paul yer alıyor.

S.W.A.T: Kuşatma Altında / S.W.A.T.: Under Siege: Tutuklanan bir kartel üyesi, gizli bilgiler paylaşmayı kabul edince S.W.A.T üssü uluslararası bir teröristin saldırısına uğrar. Başrollerini Adrianne Palicki, Kyra Zagorsky, Michael Jai White ve Sam Jaeger paylaşıyor.

Kolombiyalı: İntikam Meleği / Colombiana: Ebeveynlerinin öldürülmesine tanık olan genç bir kadın büyüdüğünde tetikçi olup ailesinin intikamını almak için onları öldüren mafya liderinin peşine düşer. Zoe Saldana, Cliff Curtis ve Callum Blue başrollerde.

Jurassic Park: Genetik müdahaleyle hayata döndürülen dinozorların yaşadığı ıssız bir adadaki safari parkına giden bilim insanları kendilerini ölüm kalım savaşı içinde bulur. Steven Spielberg’in yönetmenliğindeki efsane filmin başrollerinde Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum ve Samuel L. Jackson bulunuyor.

Jurassic Park 2: Kayıp Dünya / The Lost World: Jurassic Park: Jurassic Park'taki felaketin üzerinden dört yıl geçer. Issız adanın tarih öncesinden kalma sakinlerinin kaderini belirleyecek iki grup zamana karşı yarışır.

Jurassic Park 3 / Jurassic Park III: Bilim insanı Dr. Grant, Isla Sorna'ya giden zengin bir çifte eşlik eder. Tur grubu bir saldırı sonucu adada ayrı düşünce ev sahiplerinin göründüğü gibi olmadığı anlaşılır.

Keskin Nişancı / Sniper: Ultimate Kill: Kolombiyalı bir çete lideri ABD'ye giden kaçakçılık rotalarını ele geçirince Brandon Beckett, Richard Miller ve Çavuş Thomas Beckett karteli çökertmek için birlik olur.

Kartal Bir / The Hunt For Eagle One: Teğmen Matt Daniels, Filipinler'in ormanlık bölgesinde uçağı düşen bir pilotu kurtarmak ve teröristlerin biyolojik silahlarını kullanılmadan imha etmek için özel bir timi yönetir.

Kartal Bir: Çarpışma Noktası / The Hunt For Eagle One: Crash Point: Ordu, teröristlerin uçak kaçırma önleyici sistem kullanarak bir jet uçağını ABD hava üssüne düşürme planını öğrenince Özel Tim, onları durdurmak için düşman bölgesine gönderilir.

Sakar Polis / Paul Blart: Mall Cop: Bir suç örgütü alışveriş merkezine saldırıp insanları rehin alınca banliyöde yaşayan ve New Jersey'deki AVM'de güvenlik görevlisi olarak çalışan bekâr bir baba günü kurtarır.

Sakar Polis 2 / Paul Blart: Mall Cop 2: Altı yıl boyunca AVM'lerde güvenliği sağlayan Paul Blart, ergen kızıyla birlikte Las Vegas'ta tatile gider. Suç tatil bilmez ve vazife onu göreve çağırdığında Blart gerekeni yapar.

Keskin Nişancı: Suikastçının Sonu / Sniper: Assassin's End: Özel tim keskin nişancısı Brandon Beckett, yabancı bir elçiyi öldürmekle suçlanınca güvenebileceği tek insana, babası ve efsanevi bir keskin nişancı olan Çavuş Beckett'a sığınır.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A, S Sport Plus.