02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.05.2022 21:06 | Son Güncelleme: 28.05.2022 21:40

Helen Mirren ve Andie MacDowell’dan Cannes’da kırmızı halı dansı

Cannes Film Festivali'ne katılan 76 yaşındaki Mirren ve 64 yaşındaki MacDowell kırmızı halıdaki neşeli halleri ve gösterişli tarzlarıyla dikkat çekti
Helen Mirren ve Andie MacDowell’dan Cannes’da kırmızı halı dansı

Ünlü aktrisler Helen Mirren ve Andie MacDowell, 75. Cannes Film Festivali’nde, Mother and Son filminin prömiyerine katıldı. Muhteşem bir giriş yapan oyuncular etkileyici görünümleriyle kırmızı halıya Hollywood ihtişamından bir dokunuş getirdi. 

76 yaşındaki Mirren ve 64 yaşındaki MacDowell kırmızı halıda kucaklaştıktan sonra dans ettiler. İki aktris gece boyunca göz kamaştırıcı kıyafetlerini sergileme fırsatı yakaladılar. Helen Mirren, geçen hafta Kourtney Kardashian ve Travis Barker’ın düğününe sponsor olan Dolce & Gabbana’dan gümüş metalik bir elbise tercih etti. Saçlarının bir kısmını salık bırakan yıldız siyah göz makyajını uzun bir eyeliner’la tamamladı. MacDowell çizgili desenli, V yakalı kolsuz, kahverengi ve ten rengi bir Christian Dior tasarımı giydi. 

İki ünlü yıldız hem neşeli halleri hem de doğallıklarıyla dikkat çekti. MacDowell, geçen yılki Cannes festivalinde giriş yaptığı gri saçlarını InStyle'a daha önce gerçek benliğini kabul etmesine yardımcı olan gerçekten önemli bir stil anı olarak tanımlamıştı. Mirren ise 2021'de Vogue'a saçları her zaman açık sarı olduğu için griye dönmenin kolay olduğunu söylemişti.