18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.03.2023 10:32 | Son Güncelleme: 13.03.2023 11:52

Shakira'nın intikam şarkısı Bzrp Music Sessions, Vol. 53. 14 farklı rekora imza attı

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, DJ Bizarrap ile yaptığı son şarkısı Bzrp Music Sessions, Vol. 53. ile 14 ayrı rekor kırarak, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Şarkı, eski eşi Gerard Pique ve yeni kız arkadaşına yönelik birçok gönderme bulundurduğundan sosyal medya da büyük ses getirmişti
Shakira'nın intikam şarkısı Bzrp Music Sessions, Vol. 53. 14 farklı rekora imza attı

Shakira ve DJ Bizarrap tarafından yapılan Bzrp Music Sessions, Vol. 53. dijital platformlarda Latin şarkılar dalında dinlenme rekorları kırdı. Şarkı, 14 farklı rekor kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki yerini aldı. Shakira, New York'ta katıldığı programda ihaneti nedeniyle ayrıldığı 11 yıllık eski eşi İspanyol futbolcu Gerard Pique hakkında konuşarak, "Bu şarkı, duygularımı sağlıklı bir şekilde aktarmamın yolu oldu. Benim katlanmak zorunda kaldığım saçmalığa maruz kalan çok sayıda kadınla kardeşlik duygusunu hissettik" dedi.

Futbolcu Pique ile birlikteliğini olaylı bir şekilde sonlandıran ünlü şarkıcının, "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısı, Pique'ye birçok göndermede bulunuyor. Şarkı sözlerindeki “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm” ifadelerinin Pique’yi işaret ettiğini düşünüyor.

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" ifadeleriyle de Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’ye gönderme yaptığı düşünülüyor.