06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 02.02.2024 12:10 | Son Güncelleme: 05.02.2024 12:23

2024 yılında Netflix’te neler var?

Yepyeni bir yıl, yepyeni serüvenler! Netflix, bu yıl da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Peki sırada ne var? İşte sürükleyici diziler, etkileyici filmler ve çok daha fazlasıyla bu yıl Netflix’te öne çıkanlar…

Netflix, 2024 yılı içerisinde yayınlanacak, merakla beklenen birçok içeriğiyle ilgili heyecan verici detaylar paylaştı. Yeni yılda merak ettiğiniz sorulara yanıt bulacak, hem favori dizilerinizin yeni sezonlarına kavuşacak hem de ilk defa karşılaşacağınız hikayelere dalacaksınız.

2024 yılı boyunca Kimler Geldi Kimler Geçti ile ilişkilerin bambaşka boyutlarına şahit olacak, Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonu ile içsel yolculuğunuza devam edeceksiniz. Squid Game ve Rebel Moon gibi sevilen yapımların devam hikayeleriyle buluşurken, 3 Body Problem ile gizemli bir evrene yolculuk yapacaksınız. Eddie Murphy ile sokaklarda dolaşacağınız Sosyete Polisi: Axel F, canlı aksiyon uyarlamasında Aang'i keşfedeceğiniz Avatar: The Last Airbender, ve Jennifer Lopez'in insanlığı kurtarma çabasına tanık olacağınız Atlas ile unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Büyülü dünyaları ile bizi bambaşka hislere sürükleyen Emily in Paris ve Bridgerton ise yeni bölümleriyle 2024 yılında sizlerle buluşacak.

Benzer Videolar