18 Nisan 2024, Perşembe
Video Giriş: 30.04.2023 11:38 | Son Güncelleme: 30.04.2023 11:48

A Haunting In Venice'den ilk fragman

Agatha Christie'nin romanından uyarlanan A Haunting In Venice'den ilk fragman yayınlandı. Film 15 Eylül'de izleyiciyle buluşacak

Agatha Christie'nin Türkçe'de Elmayı Yılan Isırdı adıyla yayınlanan Hallowe'en Party romanından uyarlanan doğaüstü gerilim filmi A Haunting In Venice'den ilk fragman yayınlandı. Filmde Christie'nin ünlü dedektifi Hercule Poirot'yu Oscar ödüllü Kenneth Branagh canlandırıyor. 2017'de Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express) ve 2022'de Nil'de Ölüm (Death on the Nile)  filmlerinin arkasındaki yapımcıları yeniden bir araya getiren filmin yönetmenliğini Kenneth Branagh üstlenirken, senaryo Oscar adayı Michael Green'e ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise bu yıl Everything Everywhere All at Once'taki performansıyla Oscar kazanan Michelle Yeoh ve Jamie DornanKyle AllenCamille CottinTina FeyJude Hill gibi isimler yer alıyor. 

İkinci Dünya Savaşı sonrası Venedik'te, Cadılar Bayramı arifesinde geçen film Hercule Poirot'nun geri dönüşünü konu alan bir gizem. Artık emekli olan ve dünyanın en göz alıcı şehrinde yaşayan Poirot, çürümeye yüz tutmuş, perili bir sarayda düzenlenen ruh çağırma seansına gönülsüzce katılır. Konuklardan biri öldürüldüğünde, dedektif gölgeler ve sırlarla dolu uğursuz bir dünyanın içine itilir. Film, 15 Eylül 2023'te gösterime girecek.

Benzer Videolar