27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 02.01.2024 19:23 | Son Güncelleme: 02.01.2024 19:40

Berlin'den yeni video: Aşk biterse bitsin ne fark eder? Uğruna yaşamaya değer tek şey o

La Casa de Papel'in ünlü karakterini konu alan spin-off dizi Berlin 29 Aralık'ta izleyiciyle buluştu. Dizide Berlin'in aşka dair yorumlarına yer verilen bir kesit, Netflix Türkiye'nin Instagram hesabından "Mikrofonu Berlin’e bırakıyorum" notuyla paylaşıldı

La Casa de Papel’in dünyasında geçen ve başrolünde Pedro Alonso’nun yer aldığı Berlin Netflix'te yayına girdi. La Casa de Papel’in öncül yapımı olarak gelen ve soğukkanlı, hesaplı ve zeki bir dolandırıcı ve mücevher hırsızı olan Andres de Fonollosa ve çetesini takip eden dizi 29 Aralık'ta izleyicilerle buluştu. 

Netflix Türkiye'nin Instagram hesabından, Berlin'in dizide aşkla ilgili yorumlarının yer aldığı bir video "Mikrofonu Berlin’e bırakıyorum" notuyla paylaşıldı. Berlin'in, "Aşk biter, uğruna canını vermeye değmez" sözleriyle başlayan video, yine Berlin'in "Aşk biterse bitsin ne fark eder? Uğruna yaşamaya değer tek şey o" ifadesiyle son buluyor. 

Dizinin karakterleri

Ana karakteri canlandıran Pedro Alonso, La Casa de Papel dizisinin bu öncülünde de aynı karakteri canlandırmak için geri dönüyor. Berlin’in çetesinde yer alan diğer önemli oyuncular ise şunlar:

Tristán Ulloa – Damián: Berlin’in güvendiği bir filantropik profesör
Michelle Jenner – Keila: Elektronik uzmanı
Joel Sanchez – Bruce: Eylemci bir karakter
Begoña Vargas – Cameron: Çetenin bir diğer üyesi
Julio Peña Fernández – Roi: Diğer karakterlerden biri

Benzer Videolar