08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Video Giriş: 12.01.2024 11:22 | Son Güncelleme: 12.01.2024 11:29

Echo yayında

Alaqua Cox’un başrolünde yer aldığı Marvel Studios imzalı mini dizi Echo Disney+'ta yayında

Marvel Studios imzalı mini dizi Echo, tüm bölümleriyle 10 Ocak'tan itibaren Disney+ kataloğuna eklendi. Variety, Forbes, Vulture ve The Guardian gibi dünyanın en önemli mecralarının eleştirmenleri tarafından Disney+’ın bünyesinde yer alan en sert yapım olarak lanse edilen ve Marvel Studios’un muhteşem dönüşü olarak yorumlanan dizi, stüdyonun tüm bölümleri tek seferde yayına giren ilk yapımı olma özelliğini taşıyor.

Marion Dayre ve Amy Rardin’in baş senaristleri olarak yer aldığı ve 2021 yılında Hawkeye’ın kötü karakteri olarak gördüğümüz Alaqua Cox’un başrolünde yer aldığı Echo, 10 Ocak’tan itibaren seyircileriyle buluştu. 5 bölümlük mini dizinin tüm bölümleri aynı anda yayına giren ve sadece Disney+’ta izlenebilen yapım, Wilson Fisk’in suç imparatorluğu tarafından takibe alınan Maya Lopez’i merkezine taşıyor. Bu yolculuk Maya’yı evine getirirken, genç kız ailesiyle ve mirasıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. 

Cox’a Vincent D’Onofrio, Chaske Spencer, Graham Greene, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Zahn McClarnon ve Cody Lightning’in eşlik ettiği Echo'nun bölümleri Sydney Freeland ve Catriona McKenzie tarafından yönetildi. 

Benzer Videolar