20 Nisan 2024, Cumartesi
Video Giriş: 29.05.2022 22:34 | Son Güncelleme: 30.05.2022 00:12

Glen Powell'ın başrolünde olduğu Devotion'ın fragmanı yayınlandı

Başrolünde Glen Powell ve Jonathan Majors'ın yer aldığı Sony Pictures imzalı Devotion, Kore Savaşı'ndaki iki ABD pilotunun gerçek hikayesini anlatıyor

Sony Pictures, Glen Powell'ın ve Jonathan Majors'ın başrolde yer aldığı biyografik savaş destanı Devotion'ın ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmenliğini, Adadaki Dehşet ve Sleight gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlenen J.D. Dillard yapıyor.

Adam Makos'un aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosu ise Jake Crane ve Jonathan A. H. Stewart tarafından kaleme alındı. 

Film konu olarak Kore'de savaşan ABD donanmasından iki savaş pilotunun gerçek hikayelerini ve donanmadaki en ünlü pilot olmalarını ele alıyor.

Pilot rolünü canlandıran Powell, Hidden Figures, Cehennem Melekleri 3 ve Top Gun: Maverick'te izlediğimiz, son zamanların en çok konuşulan oyuncularından biri. Majors ise özellikle Loki ve Lovecraft Country yapımlarındaki performansıyla ilgi topladı.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Christina Jackson, Thomas Sadoski, Joe Jonas, Serinda Swan, Joseph Kross, Daren Kagasoff, Matt Riedy, Spencer Neville, Logan Macrae yer alıyor.

Devotion, önümüzdeki sonbahar sezonunda izleyici ile buluşacak. 

Benzer Videolar