25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.09.2022 11:06 | Son Güncelleme: 27.09.2022 11:15

Harry Styles, Don’t Worry Darling’in gişe başarısından sonra BillBoard Listesi’nde rekor kırmaya devam ediyor

Hafta sonu ABD gişesinde birinciliği elde eden Don't Worry Darling ile sinemalarda adından söz ettiren Harry Styles, müzikteki liderliğini de sürdürüyor. İngiliz müzisyen, Billboard Hot 100 listesinde 15 hafta boyunca bir numarada kalan tek solo şarkıcı oldu
Harry Styles, Don’t Worry Darling’in gişe başarısından sonra BillBoard Listesi’nde rekor kırmaya devam ediyor

Harry Styles'ın single'ı As It Was, hafta sonu gişede başı çeken Don't Worry Darling filminin başarısının ardından 15. haftada da rekor kırarak Billboard Hot 100'de kaldı. Styles satışları, çevirimiçi dinlenmeleri ve radyo yayınlarını ölçen Billboard Hot 100'de en az 15 hafta 1 numarada kalan tek solist oldu. 

Luis Fonsi ve Daddy Yankee’nin Justin Bieber ile düet yaptığı Despacito, ve Mariah Carey ile Boyz II Men’in One Sweet Day şarkısı 16 hafta listede kaldı. Lil Nas X ve Billy Ray Cyrus ise daha önce Old Town Road ile 19 hafta listede kalmayı başardı.  

Bu haftanın verileriyle Styles, Whitney Houston, Bruno Mars, Black Eyed Peas ve Elton John gibi 14 hafta 1 numarada kalan parçaları olan yıldızları geride bıraktı. Bu arada, Styles'ın başrol oynadığı psikolojik gerilim Don't Worry Darling, hafta sonu 19.2 milyon dolarlık bir açılışla ABD’de gişesinde liderliği ele aldı. 

2022 yazının favorisi

Yıllardır hiçbir yıldız Styles kadar başarılı olamadı. Beyaz perdede yer almaya başlaması, Nisan ayında üçüncü solo albümü Harry's House'un piyasaya sürülmesi ve Love On Tour, 2022'nin viral olan şarkıcısı eski One Direction üyesine ait. Harry's House, Billboard 200 listesine 1 numaradan giriş yaptı, çıkış single'ı As It Was ise bu yıl diğer tüm şarkılardan daha fazla hafta 1 numarada kaldı. Bu şarkı Billboard ve Spotify tarafından 2022 yazının şarkısı olarak kabul edildi. 

Don’t Worry Darling’te Styles, bugüne kadarki en büyük oyunculuk rolü olan ve eleştirmenlerden karışık eleştiriler alan Florence Pugh ile birlikte rol alıyor. Ayrıca 21 Ekim'de vizyona girecek olan My Policeman filminde de rol alıyor. Styles, eğlence sektöründeki başarısına ek olarak, cinsiyetten bağımsız güzellik markası Pleeasing'i geçen yılın Kasım ayında piyasaya sürdü. Ayrıca Haziran ayında Gucci ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Billboard Hot 100 Top listesindeki ilk 10 single

  1. As It Was, Harry Styles
  2. Bad Habit, Steve Lacy
  3. I Like You (A Happier Song), Post Malone feat. Doja Cat
  4. Sunroof, Nicky Youre and dazy
  5. Super Freaky Girl, Nicki Minaj
  6. You Proof, Morgan Wallen
  7. I Ain’t Worried, OneRepublic
  8. The Kind Of Love We Make, Luke Combs
  9. About Damn Time, Lizzo
  10. Wait For You, Future feat. Drake and Tems