23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Video Giriş: 13.01.2023 21:53 | Son Güncelleme: 13.01.2023 22:06

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı İyi Adamın 10 Günü'nden ilk fragman

Netflix'in yeni yerli filmi İyi Adamın 10 Günü'nden ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Nejat İşler'in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim de yer alıyor

Netflix'in yeni yerli filmi ve üçlemenin ilk filmi İyi Adamın 10 Günü'nden ilk fragman yayınlandı. Ay Yapım imzalı filmin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Başrolünde Nejat İşler'in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Nur Fettahoğlu, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Yurdaer Okur, Barış Falay, İpek Türktan, Rıza Kocaoğlu, Esra Ronabar, Kadir Çermik, Kaan Turgut gibi birçok isim yer alıyor. Film 10 Şubat'ta Netflix'te izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sadık (Nejat İşler), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadına yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar. Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan bu gerilim filmi; mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor.

Benzer Videolar