29 Mart 2024, Cuma
Video Giriş: 07.04.2023 11:55 | Son Güncelleme: 07.04.2023 14:11

Özür dilerim fragmanı

İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca'nın başrollerde olduğu yeni komedi filmi Özür dilerim, 14 Nisan'da Disney+ ekranlarında filmseverlerle buluşuyor

İbrahim Büyükak tarafından yazılıp, yönetilen Özür dilerim, 14 Nisan'da Disney+'da seyirciyle buluşacak. Büyükak aynı zamanda başrol oyuncusu Erkin’i canlandırıyor. Film'de aynı zamanda Erkin'in kardeşi Koray rolüyle Oğuzhan Koç ve Erkin’in eski nişanlısı Merve rolünde Gizem Karaca bulunuyor. 3'lüye aynı zamanda Metin CoşkunMüfit KayacanMert TurakYeliz KuvancıGümeç Alpay AslanYonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş gibi usta ve genç oyuncular eşlik ediyor.

Özür dilerim'in konusu

Deniz fenerinde bekçilik yapan Erkin, otuzlu yaşlarının ortasında, yapayalnız bir adamdır. Kredi borçlarının altında ezilen Erkin, bir gün dedesinin ölüm haberini alır. Hemen huzurevinde kalan dedesinin yanına giden Erkin’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Dedesi Erkin’den, yıllar önce kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini istemektedir. Kredi borçlarından kurtulabilmek için dedesinin isteğini gerçekleştirmekten zorunda kalan Erkin, bu süreçte kendisini büyük bir maceranın içinde bulur.

Benzer Videolar