27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 23.08.2023 09:29 | Son Güncelleme: 23.08.2023 10:17

Rebel Moon’dan ilk fragman

Ünlü yönetmen Zack Snyder’ın Star Wars’tan esinlenerek hazırladığı yeni bilim-kurgu filmi Rebel Moon’dan beklenen fragman geldi

Netflix için ilk olarak Las Vegas’ta geçen zombi filmi Army of the Dead’i çeken Zack Snyder, şimdi de yine Netflix çatısı altında büyük bütçeli bir bilim-kurgu filmine imza attı. Rebel Moon adını taşıyan bu biliim-kurgu filmi için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

İlk olarak bir Star Wars filmi yazmak için yola çıkan Snyder, Star Wars’un mevcut yönetimi kendi istediği gibi bir filme yanaşmayacağı için, hikayeyi farklılaştırarak kendi evrenini yarattı. Bunun sonucunda da ortaya oldukça yüksek bütçeli bir bilim-kurgu filmi olan Rebel Moon çıktı. Merakla beklenen film aralık ayında Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Rebel Moon hakkında

Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, acımasız Balisarius'un orduları tarafından tehdit edilir. Bu tehdide karşı mücadele etmek isteyen koloni halkı, komşu gezegenlerden kendilerine destek olacak savaşçılar getirmesi için Kora adında geçmişi sır dolu bir kadını göreve gönderir.

Benzer Videolar