11 Ekim 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 23.08.2023 09:55 | Son Güncelleme: 23.08.2023 10:17

Reptile'dan yeni fragman

Başrollerinde Benicio Del Toro ve Justin Timberlake yer aldığı polisiye türündeki Netflix filmi Reptile'dan yeni fragman yayınlandı

Netflix, polisiye, gerilim ve suç türündeki yeni film Reptile'dan fragman yayınladı. Filmin başrolünde Benicio Del Toro, Justin Timberlake ve Alicia Silverstone gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Film, Grant Singer’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve polisiye gerilim türündeki Reptile’ın başrollerinde yer alan Del Toro, Timberlake ve Silverstone’un yanı sıra ayrıca Michael Pitt, Ato Essandoh ve Domenick Lombardozzi gibi yetenekli isimler de yardımcı rollerde yer alıyor.

Fragman, sert mizaçlı bir dedektifin (Benicio Del Toro) New England’daki vahşi bir cinayeti çözmeye çalışmasını konu alıyor. Genç bir emlakçının öldürülmesiyle başlayan soruşturma, sıradan bir cinayetin ötesinde karmaşık ve gizem dolu bir hikâyeye dönüşüyor. İzleyiciler, kurbanın erkek arkadaşı (Justin Timberlake) ve diğer şüpheliler arasındaki gerilimi ve dedektifin kendi hayatındaki sırları keşfetme çabalarını fragmanda yakından gözlemleme fırsatı buluyor. New England’ın sert dedektifi Nichols, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir davanın peşinde yılmadan koşarken, kendi hayatındaki yanılsamaları da yıkmaya başlar.

Benzer Videolar