27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 17.09.2023 10:05 | Son Güncelleme: 17.09.2023 11:26

Troller 3: Hep Beraber fragmanı

Justin Timberlake, Anna Kendrick gibi isimlerin seslendirdiği müzikal animasyon Troller 3: Hep Beraber filminin fragmanı yayınlandı. Filmin 10 Kasım'da ABD'de vizyona girmesi bekleniyor

Troller 3: Hep Beraber fragmanı ile eğlenceli macera kaldığı yerden devam ediyor. Müzikal animasyon Trolls serisinin üçüncü devam filminin seslendirme kadrosunda bir önceki filmlerden alışkın olduğumuz Justin Timberlake, Anna Kendrick yer alıyor. Troller 3: Hep Beraber, ABD'de 10 Kasım'da izleyici ile buluşacak. 

Konusu

İki film boyunca süren gerçek dostluk, amansız flörtleşmeden sonra Poppy ve Branch artık resmen, nihayet, bir çiftler! Birbirlerine yakınlaştıkça Poppy, Branch’in gizli bir geçmişi olduğunu fark eder. Eskiden BroZone adında bir müzik grubunda yer alan Branch’in kardeşi Floyd, müzik yeteneklerinden dolayı bir çift kötü pop star karakteri Velvet and Veneer tarafından kaçırılınca Branch ve Poopy, diğer kardeşlerle yeniden bir araya gelmek ve Floyd’u pop kültür bilinmezliğinden bile daha kötü bir kaderden kurtarmak üzere korkunç ve duygusal bir yolculuğa çıkarlar.

Benzer Videolar