03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.04.2024 00:00 | Son Güncelleme: 22.04.2024 00:00

Yeni BMW X2 CI Bloom'da sanatseverlerle buluşuyor

Performans, konfor ve lüksü mükemmel bir dengede buluşturan Yeni BMW X2, yaratıcı bir proje eşliğinde 25 Nisan ön izleme, 26 – 28 Nisan genel ziyaret tarihleri arasında CI Bloom’da sanatseverlerle buluşuyor
Yeni BMW X2 CI Bloom'da sanatseverlerle buluşuyor

CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nın ilk edisyonundan bu yana partneri olan Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü yaptığı BMW, CI Bloom’un üçüncü yılında Borusan Contemporary iş birliğiyle Universal Everything stüdyosunun ‘1000 Hands’ isimli projesi eşliğinde Yeni BMW X2’yi sergiliyor. 

Yeni BMW X2’yi keşfetmek için tıklayın

Dinamik ve sıra dışı çizgilerle dairesel bir düzen içinde oluşturulan platform, ‘1000 Hands’ projesinin sonsuz döngü video kaydının izlenebildiği kavisli ekranlarla etkileyici bir görsel-işitsel sunuma dönüşüyor. Mimarlar, mühendisler, tasarımcılar, sinematograflar, animatörler, müzisyenler ve yazılımcıların dahil olduğu geniş bir yaratıcı ağdan oluşan Universal Everything stüdyosu CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nın üçüncü edisyonu için Borusan Contemporary iş birliğinde hazırlanan bu sunum aracılığıyla uluslararası alanda ses getiren yaratıcı marka iş birliklerine bir yenisini ekliyor.

Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nda temsil edilen sanatçı stüdyolarından Universal Everything’in ‘1000 Hands’ projesi, bir mobil uygulama aracılığıyla interaktif biçimde üretilmiş çizimlerden oluşuyor. CI Bloom’da sonsuz döngü video formatında sanatseverlerle buluşan eser, sade çizimleri detaylı ve evrimleşen formlara çeviriyor. Proje aşamasında izleyicilerin katkısıyla oluşmuş bin farklı şekil, üç boyutlu hale gelip renk kazanıyor ve müzikle birlikte hareketleniyor. Kolektif bir çalışmanın ürünü olan eserde göz alıcı şekiller fon müziğinin yükselen ve alçalan tonuna bağlı olarak sürekli deviniyor. 

BMW, Yeni BMW X2’yi Borusan Contemporary iş birliğiyle güncel görüntüleme teknolojilerini tuvale dönüştüren Universal Everything stüdyosunun izleyenleri içine çeken, sürükleyici videosu ile birlikte görülmeye değer bir seyir şölenine dönüştürüyor. 

CI Bloom bu sene Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonları’nda gerçekleşecek.

Detaylı bilgi için tıklayın.

İlandır