29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 19.05.2022 20:30 | Son Güncelleme: 19.05.2022 20:56

Cannes Film Festivalin’de 2. Gün: Tom Cruise’a onur ödülü

Cannes Film Festivali tüm ihtişamıyla sürüyor. Top Gun: Maverick filminin gösteriminin yapıldığı ikinci gece de Tom Curise'a onur ödülü verildi
Cannes Film Festivalin’de 2. Gün: Tom Cruise’a onur ödülü

Cannes Film Festivali’nin ikinci gününde Top Gun: Maverick filminin prömiyeri yapıldı. Filmin yıldızı Tom Cruise’a onursal Altın Palmiye ödülü verildi. 59 yaşındaki aktör ayakta alkışlandı. Festivalde ünlü yıldız için Fransız bayrağı renklerinde dumanlar bırakan özel jetler uçuruldu. Film gösterimi başlamadan hemen önce Cruise’u sahneye davet eden başkan Pierre Lescure, geçmişte bu ödülün sadece 15 kişiye verildiğini söyledi. Ödülünü alan Cruise, “Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Bu filmleri hepiniz için yapıyorum” dedi. Cruise ayrıca Top Gun’ın devam filmi için Paramount’taki işbirlikçilerine de teşekkür etti. 

Cruise için bu anlamlı geceye katılan birçok ünlü isim de kırmızı halı da göz kamaştırdı. Tom Cruise geceye, filmin diğer başrol oyuncusu Jennifer Connelly ile birlikte katıldı. Cruise, siyah bir takım, beyaz gömlek ve takımına uygun siyah bir papyonla takıldı. Galadaki eşi Jennifer Connelly vücudunu tamamen saran ışıltılı gümüş bir Louis Vuitton tasarımı tercih etti. Üçüncü çocuğuna hamile olan Adriana Lima ise kırmızı halının en akılda kalan isimlerinden biriydi. Lima geceye sevgilisi Andre Lemmers ile katıldı. Ünlü süper model karnını ortaya çıkaran kesik detaylı, Balmain marka siyah bir elbise giydi. Lima’nın elbisesi akıllara Rihanna’nın hamilelik stilini getirdi.  24 yaşındaki Elle Fannig ise açık pembe balık kesim elbisesiyle parıldıyordu. Genç oyuncunun Armani Prive marka elbisesi kendisi için özel tasarlandı. Stiliyle kırmızı halıda gözleri kendine çeviren diğer bir isim ise İngiliz şarkıcı ve sunucu Rochelle Humes oldu. Siyah transparan bir elbise giyen Humes’in elbisesi Kim Kardashian, Hailey Bieber, Beyonce ve Jennifer Lopez gibi isimleri de giydiren Yunan tasarımcı Celia Kritharioti’ye ait. 

(Kaynaklar: DailyMail, PageSix, People)