16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 03.07.2022 15:31 | Son Güncelleme: 03.07.2022 15:48

Oksijen'den İstanbul rehberi: 3 Temmuz Pazar günü için öneriler

Haftanın son gününü eğlenerek geçirip, yeni haftaya enerji dolu başlamak isteyenler için kaliteli pazar önerileri hazırladık. Tiyatrodan atölyelere, mekandan podcast'e hatta sinema rehberi, haftanın konserleri ve çok satanları da listemizde
Oksijen'den İstanbul rehberi: 3 Temmuz Pazar günü için öneriler

Yağmur Akpınar'dan kültür-sanat önerileri

Zengin Mutfağı

Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarını konu alan Zengin Mutfağı oyununda usta sanatçı Şener Şen’e Gizem Ergün, Kutay Sandıkçı, Onur Kaya ve Uğur Arda Başka eşlik ediyor. Vasıf Öngören imzalı oyunu, 3 Temmuz’da Maximum Uniq’te izleyebilirsiniz.

MSA Atölyesi

Birçok kişinin en sevdiği ikili olan Burgers & Fries MSA mutfağında olacak. Atölyede cheeseburger, dana kaburga burger gibi çeşitli lezzetleri yapmayı öğrenirken keyifli vakit geçirebilirsiniz. Afiyetle tadına varacağınız bu eğitim 16:00’da başlıyor ve pazar gününü değerlendirmek için ideal.

Memet Özer'den mekan önerisi

Norrth Shields Vadi İstanbul

Mutlaka burger çeşitlerini denemelisiniz. Keyifli bir akşamüstünü alışveriş de yaparak değerlendirmek istiyorsanız, çok güzel bir öneri.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Mutlu Kadınlar Akademisi

Spiritüel ve kişisel gelişim, sevgi ve en çok da ilişkiler. Yaşamı bir sanat olarak tanımlayan Suzan Mutlu, modern kadına farklı bakış açıları kazandıracak bilgiler paylaşıyor. Önerileri arasında bazı alışkanlıkları değiştirerek büyük farklılıklar deneyimleyebilmekle ilgili de dikkate değer ipuçları var.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Çevre Hakkında Konuşmalıyız

Hem gıdamız hem de nefesimizin içinde bulunduğu tehlikeden yola çıkılan bir Anadolu Ajansı yayını. Havayı, suyu ve toprağı koruyabilmek için neler yapılması gerektiğini uzmanlar anlatıyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

Ekran önerisi

The Terminal List (Prime video)

Jack Carr'ın en çok satan romanından uyarlanan The Terminal List, James Reece'in (Chris Pratt), ABD Donanması'nın SEAL özel kuvvetlerinin riski yüksek bir gizli görev sırasında pusuya düşmesini konu alıyor. Reece, kafasında olayın çelişkili anlarıyla ilgili sorularla ve suçluluk hissi ile ailesinin yanına döner.Bununla birlikte, yeni kanıtlar ortaya çıktıkça Reece kendisine karşı çalışan ve sadece kendi hayatını değil, sevdiklerinin de hayatını tehlikeye atan karanlık güçler keşfeder. Chris Pratt'in yanı sıra dizide Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Patrick Schwarzenegger gibi oyuncular var.