05 Aralık 2025, Cuma
22.11.2024 04:30

Bir kış salatası: Kereviz

Geçen akşam bir misafir menüsü için yepyeni bir salata çıkardım. Bu pişmiş bir kereviz salatası ama bir zeytinyağlı değil, bir salata
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Kereviz sevmeyenler vardır, biliyorum. Ben kerevizin her şekline bayılırım; ayvalı portakallı zeytinyağlı ya da sıcak terbiyeli olabilir, etli veya etsiz, bazen fırında bazen cips gibi kızartılan, haa bir de bir salatası vardır çiğden rendeleyip yapılan, kimi zaman mayonezli kimi zaman yoğurtlu… Dedim ya her şekli kabul, her türlüsü güzel.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Şemsa Denizsel
Şemsa Denizsel