25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 11.03.2023 16:33 | Son Güncelleme: 11.03.2023 16:36

Hızlı ve Öfkeli 10'dan altyazılı fragman

19 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak Hızlı ve Öfkeli 10'dan (Fast X) ilk türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

Hızlı ve Öfkeli serisinin iki bölümden oluşacak finalinin ilki Hızlı ve Öfkeli 10'da bu defa baş düşman rolünü Jason Momoa (Dante) üstleniyor. Dante’nin planı, Dom Toretto'nun (Vin Diesel) ailesini Los Angeles’tan Roma’nın yeraltı mezarlarına, Brezilya’dan Londra’ya ve Portekiz’den Antarktika’ya kadar dağıtacak. Yeni müttefikler bulunacak ve eski düşmanlar yeniden ortaya çıkacak. Ama Dom, 8 yaşındaki oğlunun (Leo Abelo Perry) Dante’nin intikamının nihai hedefi olduğunu anlayınca her şey değişecek.

Yönetmenliğini Louis Leterrier’ın yaptığı Hızlı ve Öfkeli 10’da; Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood ve Oscar ödüllü Helen Mirren ile Oscar ödüllü Charlize Theron rollerine dönüyor.

Filmde ayrıca Brie Larson Büro’dan hain bir temsilci olan Tess rolünde, Alan Richtson (Reacher) Dom’un ekibini selefi Bay Nobody kadar sevmeyen Büro’nun yeni başkanı Aimes rolünde, Daniela Melchior Dom’un geçmişiyle güçlü bir bağlantısı olan Brezilyalı sokak yarışçısı rolünde ve efsanevi, Oscar ödüllü Rita Moreno, Dom ve Mia’nın büyükannesi Büyükanne Toretto rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Benzer Videolar