20 Nisan 2024, Cumartesi
Video Giriş: 25.01.2023 18:54 | Son Güncelleme: 25.01.2023 19:07

Prime Video’nun ilk yerli filmi Rüyanda Görürsün'den fragman

Prime Video’nun Türkiye'deki ilk yerli Amazon Original filmi Rüyanda Görürsün'ün başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk yer alıyor

Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video'nun ilk yerli orijinal filmi Rüyanda Görürsün, 3 Şubat'ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Cemal Alpan’ın üstlendiği filmin başrollerini müzisyen ve oyuncu Murat Boz ile oyuncu Burcu Özberk paylaşıyor. 

Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü Pelin onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor.  İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar.

Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanıyor. Tam kabusları aile oldukları ve sonsuza dek sürmesini istedikleri bir rüyaya dönüşecekken eski hayatlarında, birbirlerinden uzak iki aşık olarak uyanıyorlar. Artık aşklarını rüya gibi bir hikayeye dönüştürme yolunda kaderleri kendi ellerinde.

Benzer Videolar