08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.11.2023 17:33 | Son Güncelleme: 12.11.2023 23:36

Başakşehir maçı sırasında yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Zaynutdinov hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, Başakşehirli Jerome Opoku ile girdiği ikili mücadele sonrasında yaralandı. Karşılaşmaya devam edemeyen Zaynutdinov, hastaneye kaldırıldı. Beşiktaş, oyuncunun durumu hakkında bilgilendirmede de bulundu
Başakşehir maçı sırasında yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Zaynutdinov hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş'ın Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmada Bakhtiyor Zaynutdinov, mücadelenin 37'nci dakikada Jerome Opoku ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Yüzüne aldığı darbe sonrasında yerden kalkamayan Kazak futbolcu, oyuna devam edemedi. Zaynutdinov, 41'inci dakikada yerini Ghezzal'a bıraktı. Pozisyon sonrasında sağ gözü morarıp, şişen 25 yaşındaki Zaynutdinov hastaneye kaldırıldı. 

Beşiktaş'tan açıklama

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, RAMS Başakşehir müsabakasının 37. dakikasında yüzüne ve burnuna aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen oyuncunun durumu hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Maç devam ederken hastaneye kaldırılan Zaynutdinov ile ilgili, "Futbolcumuz Bakhtiyor Zaynutdinov'un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır. Zaynutdinov'a burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapılmıştır." denildi.