16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.08.2024 14:29 | Son Güncelleme: 21.08.2024 14:37

Brighton Ferdi için masada Manchester United sol bek transferinden vazgeçti

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye 42 milyon Euro teklif eden Manchester United sol bek takviyesinden vazgeçti. Ferdi sözleşme konusunda yüzde 100 anlaştığı Brighton'ın sarı lacivertli kulübü ikna etmesi için beklemeye geçti
Brighton Ferdi için masada Manchester United sol bek transferinden vazgeçti

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere Premier Lig'e transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. İspanyol Marca Manchester United yöneticileri İstanbul'a geldiğini ve 24 yaşındaki oyuncu için 42 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Fabrizio Romano ise Ferdi'nin sözleşme konusunda Brighton ile yüzde 100 anlaştığını imza atmak için kulüpleri beklediğini yazdı. Son iddialara göreyse transferde dengeler değişti ve Kırmızı Şeytanlar masadan kalktı.

Erik ten Hag çözümü takım içinde buldu

The Athletic Manchester United'ın sol bek transferinden vazgeçtiğini yazdı. Haberde akatlığı bulunan Luke Shaw'un kısa süre içinde takıma döneceği, Erik ten Hag'ın sol bek bölgesinde Mazraoui ve Diogo Dalot'yu da kullanabileceği vurgulandı. 

Bayern Münih'te forma giyen savunma oyuncuları Matthijs de Ligt ve Noussair Mazraoui'yi renklerine bağlayan Manchester United, geçen sezon 48 maçta forma giyip 15 gol 13 asistlik performansla oynayan Bruno Fernandes'in sözleşmesinin 2027'ye kadar uzatmıştı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için son olarak bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euroluk teklif yapan Brighton'dan rakamı yükseltmesini bekliyor.