29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 21.02.2023 12:15 | Son Güncelleme: 21.02.2023 14:56

Fatih Terim İtalyan basınına depremi anlattı

6 Şubat günü yaşanan deprem felaketinin ardından dün akşam iki kez daha deprem meydana geldi. Türkiye'de yaşanan deprem felaketleri Avrupa basınında geniş yer alırken, Fatih Terim İtalyan basınına memleketi Adana'dan da hissedilen deprem hakkında açıklamalarda bulundu
Fatih Terim İtalyan basınına depremi anlattı

Yaşanan deprem felaketi Fatih Terim'in memleketi Adana'da da hissedildi. İtalyan basınından Notizie'ye konuşan Terim, kendisinin ve kardeşinin iyi olduğunu belirterek, "Bu öğleden sonra iki sarsıntı daha oldu. Ben iyiyim, neyse ki kardeşim de iyi, onunla az önce telefonda görüştüm ve bana iyi olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da yaşadığını ancak yakınları ile sürekli iletişim halinde olduğunu da aktaran tecrübeli teknik adam, "İstanbul'da yaşıyorum, burada deprem pek hissedilmedi, hatta ilk korkunç olanı bile... Önümüzdeki birkaç saati telefonda geçireceğim, sürekli iletişim halindeyiz" dedi. Deprem felaketinden etkilenen tüm insanlar için üzgün olduğunu da söyleyen Fatih Terim, "Maalesef hayat böyle, Akdeniz bölgesinde olaydan etkilenen tüm insanlar adına üzülüyorum. Maalesef bugün bu diğer kötü haber geldi" şeklinde konuştu.