18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 09.11.2023 13:30 | Son Güncelleme: 09.11.2023 13:38

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndan nasıl çıkar?

Sarı-Kırmızılılar'ın Bayern Münih'e 2-1 mağlup olması ve Kopenhag'ın da Manchester United'ı devirmesi gruptaki ikincilik ihtimallerini karıştırdı. Hesaplar başladı: Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndan nasıl çıkar? İşte ihtimaller
Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndan nasıl çıkar?

Galatasaray'ın A Grubu'ndaki 4. maçında Allianz Arena'da Bayern Münih'e 2-1 mağlup olması sonrası Alman devi, iki maç kala gruptan çıkmayı garantiledi. A Grubu'ndaki diğer maçta ise Kopenhag'ın evindeki 7 gollü düelloda Manchester United'ı 4-3 devirmesi gruptaki ikincilik yarışını kızıştırdı. Şu an A Grubu'nda Kopenhag ikinci, Galatasaray ise üçüncü sırada ve her iki takımın da 4'er puanı var. Manchester United ise 3 puanla son sırada. Peki Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda tüm ihtimaller...

 

  • Aslan gruptaki son iki maçında United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek.
  • Kopenhag bir sonraki maçında Münih'e yenilirse, Galatasaray da United'ı devirirse, Aslan'a Kopenhag deplasmanında 1 puan da yetecek.
  • Cim Bom'un United'a yenilmesi durumunda ise Galatasaray yine Kopenhag'ı devirmek ve United'ın da Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak.
  • Grubu 3. sırada bitirecek takım ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'ne devam edecek.