28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.04.2023 16:29 | Son Güncelleme: 26.04.2023 16:58

Elon Musk gizli Twitter hesabını yanlışlıkla ifşa etti

Milyarder Elon Musk, Tesla, Joe Biden ve çöken kripto para borsası FTX hakkında yorumlar yapmak için kullandığı gizli Twitter hesabını yanlışlıkla ifşa etti. Musk'ın sahte hesabı ortaya çıkmasından kısa süre içinde 44 bin takipçiyi geçti
Elon Musk gizli Twitter hesabını yanlışlıkla ifşa etti

İster köpeğinin Twitter'ın CEO'su olduğunda ısrar etmek ister Kanada başbakanını Adolf Hitler'le kıyaslamak olsun, Elon Musk söz konusu olduğunda tuhaf davranışlar daima söz konusu olabilir. Sosyal medya platformu üzerinden oylama yapıp fikirleri sürekli paylaşan Elon Musk ikinci bir Twitter hesabını yanlışlıkla ifşa etti.

Musk, @Ermnmusk adlı hesabı, platformun abonelik hizmetinin reklamını yapmak için Twitter ayarları menüsünün ekran görüntüsünü tweet atarken yanlışlıkla ortaya çıkardı. İkinci hesabın ekran adı Elon Test ve profil resmi, annesi müzisyen Grimes olan oğlu X'e ait gibi görünüyor. 

Hesap ilk tweet'ini kasım ayında, son tweet'ini ise bu hafta başında atmış. Son tweet'te Musk'ın oğlunun doğum gününe atıfta bulunarak '4 Mayıs'ta nihayet 3 yaşıma gireceğim!' ifadeleri yer alıyor.

Hesap bir başka tweet'inde de önde gelen bir Bitcoin destekçisi olan Michael Saylor'a "Japon kızlarından hoşlanır mısın?" ifadeleri yer alıyor. Diğerlerinde ise iki yaşındaki oğlunu taklit ettiği görülüyor. Hesap, internet kullanıcılarının tespit etmesinden bu yana 44 bin takipçiye ulaştı.

Elon Test hesabı ayrıca Joe Biden'ın geçen yılki Cop27 iklim konferansına getirdiği büyük konvoy hakkında yorum yaparak "Neden bu kadar çok arabaya ihtiyacı var? Büyük bir ailesi mi var?" ifadelerini kullandı. Musk'ın üçüncü bir hesabı daha olabilir. Platformer adlı haber bülteninin muhabiri Zoe Schiffer'e göre Musk, @e adlı Twitter hesabını satın aldı.