24 Ekim 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.10.2024 20:33 | Son Güncelleme: 23.10.2024 20:40

Bahçeli: Hiçbir kanlı ve kalleş proje kardeşliğimizin karşısında tutunamayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TUSAŞ tesislerini hedef alan terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bahçeli, "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır" ifadelerini kullandı
Bahçeli: Hiçbir kanlı ve kalleş proje kardeşliğimizin karşısında tutunamayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Uzay Havacılık Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına ilişkin, "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır" dedi.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "TUSAŞ'ın Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır."