27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.08.2022 17:51 | Son Güncelleme: 26.08.2022 18:03

Büyük Taaruz’un 100. yılı Zafer Ultra Maratonu ile kutlanacak

Nef Vakfı, Büyük Taarruz ’un 100. yılında Türk milletinin zafere koştuğu ve bir ulusun yeniden doğduğu yolda dünyanın en zorlu maratonlarından birini başlatıyor... Büyük Taarruz‘un 100. yıl dönümü Zafer Ultra Maratonu ile kutlanacak
Büyük Taaruz’un 100. yılı Zafer Ultra Maratonu ile kutlanacak

Büyük Taarruz'un 100. yıl dönümünde Zafer Ultra Maratonu yapılacak. Organizasyon 30 Ağustos'ta Afyon Kocatepe Anıtı'ndan başlayıp Kütahya-Dumlupınar, Manisa-Salihli ve Turgutlu, İzmir-İnciraltı güzergahında devam edecek, 4 Eylül'de İzmir'de, Büyük Taarruz'un zaferle sona erdiği Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlanacak.

Milli mücadele ruhundaki inancı, gücü ve azmi hatırlatmayı hedefleyen ve geleceğin sorumluluğunu taşıyan organizasyon, Nef Vakfı aracılığıyla şehit ve gazi çocuklarının eğitimine destek olacak. Büyük Taarruz ruhunu tüm Türkiye'ye yayacak etkinlikler dizisi içinde Zafer Sanal Koşusu da planlandı.Dünyanın ve Türkiye'nin her yerinden koşarak ya da yürüyerek destek verilecek sanal koşudan toplanacak bağışlar, şehit ve gazi çocuklarının eğitimlerine destek olarak bağışlanacak.