02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.07.2023 10:43 | Son Güncelleme: 25.07.2023 11:08

Tarkan'dan Akbelen Ormanı paylaşımı: Doğayı rahat bırakın artık

İkizköylüler'in Akbelen Ormanı'ndaki ağaç kesimine direnişleri sürüyor. Tarkan sosyal medyadan Akbelen için yaptığı destek paylaşımında, "Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin, mağdur etmeyin" ifadelerini kullandı
Tarkan'dan Akbelen Ormanı paylaşımı: Doğayı rahat bırakın artık

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen ormanında Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerine kömür sağlamak için açılacak maden sahasında ormanlık ve zeytinlikleri korumak için iki yıldır nöbet tutan çevreciler ve İkizköylülerin ağaçların kesilmemesi için verdikleri mücadele sürüyor. Sosyal medyada #AkbeleneDokunma etiketiyle verilen desteğe megastar Tarkan da kaltıldı. 

"Doyun artık"

50 yaşındaki şarkıcı Twitter hesabından yaptığı destek paylaşımında "İklim krizi her gün daha şiddetlenirken, bize kırmızı alarmlar verirken, dünya her gün daha yaşanmaz bir yere dönüşürken rant için ormanlar kesilmeye devam ediliyor. Aklım almıyor. Ne için? Para için. Doyun artık. Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin, mağdur etmeyin, duyun artık" ifadelerini kullandı.