28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.06.2022 17:47 | Son Güncelleme: 15.06.2022 18:03

Amber Heard, Johnny Depp’i hala sevdiğini itiraf etti

Karalama davasındaki yenilgisi sonrası ilk röportajında Amber Heard, eski eşini hala sevdiğini söyledi. Bundan sonra tam zamanlı bir anne olmaya odaklanacağını söyleyen Heard, Depp'e karşı hiçbir kötü duygusu olmadığını belirtti
Amber Heard, Johnny Depp’i hala sevdiğini itiraf etti

Amber Heard’ın, Johnny Depp’le birbirlerine açtıkları karalama davasını kaybettikten sonraki ilk röportajının son bölümü bugün yayınlandı. Geçen hafta New York’ta çekilen röportaj pazartesi gününden itibaren bölümler halinde yayınlanıyor. Today Show’da Savannah Guthrie’ye konuşan Heard, eski eşini hala sevdiğini itiraf etti. Heard ayrıca görünür yaralanmalarının olmamasına rağmen bunun iddialarının sahte olduğu anlamına gelmediği konusunda da iddia etti.  

Heard, dava sürecinde boşanma anlaşmasından aldığı 7 milyon doları bağışlamadığının ortaya çıkması konusundaki eleştirilere de yanıt verdi. Heard, mahkeme de söylediği gibi ACLU’ya yaptığı 3,5 dolarlık bağışı taahhüt ettiğini ve zaman içinde gerçekleştireceğini söyledi.

Heard ayrıca gelecekle ilgili planlarına da değindi ve ekibinin aktrisin Aquaman filminden çıkarıldığına dair söylentileri reddetmek zorunda kalmasından saatler sonra, şimdi bir yaşındaki kızı Oonagh Paige için 'tam zamanlı bir anne' olmayı planladığını açıkladı.

"Ona karşı hiçbir kötü niyetim yok"

Heard röportajın şimdiye kadar yayınlanan kısımlarında Depp’e karşı olan şiddet ve taciz iddialarını yineleyerek “ölene kadar sözlerimin arkasında duracağım” demişti. Aktris ayrıca jüriyi de sosyal medyadan etkilenerek karar vermekle suçlamıştı.  

Röportaj sırasında Guthrie, aktrise mahkemedeki sözlerini hatırlatarak ünlü aktörü hala sevip sevmediğini sordu. Heard, “Evet, kesinlikle, kesinlikle onu seviyorum.  Onu tüm kalbimle sevdim ve derinden kopmuş bir ilişkiyi yürütmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama olmadı. Ona karşı hiçbir kötü duygum ya da kötü niyetim yok. Bunu anlamanın zor olabileceğini biliyorum” dedi. 

"Bağış zamanı gelince yapılacak"

Ancak aktris, eski eşini 'hâlâ sevdiğini' itiraf etmesine rağmen, ilişkileri boyunca kendisini fiziksel olarak taciz ettiği yönündeki iddialarını bir kez daha tekrarladı ve onu suçlamak için morlukları 'taklit ettiği' iddialarına karşılık verdi. Heard, “Yine aynı şey. Morluğun, yaran varsa sahtedir. Yoksa da yaralanmadığını söylerler” dedi.  

Guthrie, Depp'ten aldığı 7 milyon dolarlık boşanma anlaşmasından ACLU'ya yaptığı 3.5 milyon dolarlık bağışla ilgili olarak soru sorduğunda ise, Heard hâlâ bu ödemeyi 'onurlandırmayı' planladığını, ancak bunu asla böyle bir şeymiş gibi gösterme niyetinde olmadığını söyledi. Heard, “Bir söz verdim ve bu söz zamanı gelince yapılır” dedi.

“Makalenin Depp’e karalama amacı yoktu”

Heard, Depp’in davayı açmasına neden olan Washington Post’taki makalesinin, aktörün kariyerini karalamak amaçlı yazmadığını söyledi. Heard, “Makale bizim Johnny ile ilişkimiz hakkındaydı. Johnny’nin işlerinin iptal olmasını istemedim. Bu onunla ilgili değildi” dedi.

Tekrar dava edilme endişesi

Heard ayrıca, hakaretten suçlu bulunmasına rağmen, taciz iddialarını televizyonda tekrarladığı için Depp tarafından bir kez daha dava edilebileceği endişelerini de dile getirdi ve çiftin davasının 'onu susturmak' amaçlı olduğunu düşündüğünü kabul etti.  Ancak buna rağmen sözlerinin arkasında duracağını tekrarladı. 

Heard, “Ne yaparsam yapayım, ne söylersem ya da nasıl söylersem söyleyeyim, attığım her adımın bu tür bir susturma için başka bir fırsat sunmasından korkuyorum" dedi.

Gelecekle ilgili planları sorulduğunda, Heard, tek odak noktasının Nisan 2021'de dünyaya gelen bir yaşındaki kızı Oonagh Paige'e ebeveynlik yapmak olacağını söyledi. 32 yaşındaki aktris, “Tam zamanlı bir anne olacağım” dedi.