12 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.06.2022 18:00 | Son Güncelleme: 14.06.2022 18:09

Amber Heard suçlamalarını yineledi: Her sözümün arkasındayım 

Amber Heard, Today Show’a verdiği röportajda karalama davasında 8 milyon dolar kaybetmesine rağmen ifadesinin arkasında olduğunu söyledi. “Depp yalan söylüyor. Bana vurdu” diyen Heard, eski eşinin avukatı Camille Vasquez’i de bir yalancıyı savunduğu için eleştirdi
Amber Heard suçlamalarını yineledi: Her sözümün arkasındayım 

Amber Heard verdiği röportaj sırasında Johnny Depp'i tekrar fiziksel tacizle suçladı ve ölene kadar ifadesinin her kelimesinin arkasında duracağını söyledi. Today Show’da Savannah Gutrie’ye konuşan Heard, Depp’i yalancılıkla suçlayarak evlilikleri sırasında şiddet gördüğüne dair iddialarını da yineledi.

Dava sonrası ilk kez sessizliğini bozan Heard’ın röportajının ikinci kısmı bugün yayınlandı. Üç parçada yayınlanacak röportaj geçen hafta çekildi. Heard röportajın bugün yayınlanan bölümünde jüri üyelerini de eski kocası tarafından aldatılmakla suçladı. Aktris, Tim Burton’ın 1990 yılındaki filminde, aktörün canladırdığı Edward Scissorhands rolüne tuhaf bir gönderme yaparak “dünyayı parmaklarının makas olduğuna ikna eden harika bir aktörden başka bir şey değil” dedi.

Depp'in avukatını alkışladı

Heard, kürsüde yaptığı acımasız çapraz sorgunun ardından internette ün kazanan Depp'in avukatı Camille Vasquez hakkında ne düşündüğü sorulduğunda alkışlayarak cevap verdi ve taciz hakkında yalan söylediğini öne sürdü. 

Guthrie aktrise, “Sana hiç vurmadığını söyledi. Bu bir yalan mı” diye sordu. Heard ise açıkça, “Evet, bu bir yalan. Öleceğim güne kadar ifademini her sözünün arkasında duracağım” dedi. Heard ayrıca Depp'in avukatları Vasquez ve ortağı Benjamin Chew'i duruşma sırasında 'jüriyi gerçek sorunlardan uzaklaştırmaya' çalışmakla suçladı ve kendi hukuk ekibinden 'bu konuda daha iyi bir iş çıkardıklarını' kabul etti.

"Hakaret ettiğim için pişmanım"

Heard’ın iddialarını yinelemesi Depp’in tekrar hakaret davası açıp açmayacağı konusunda şüphe uyandırıyor. Bu Heard’ın karar itiraz etme planı için de bir anahtar olabilir. Guthrie dava sırasında aktristin Depp’e fiziksel olarak tacizde bulunduğunu kabul ettiğinin duyulduğu ses kayıtlarını da sordu. Heard yalnızca fiziksel şiddete tepki verdiğini asla kışkırtmadığını söyledi. Aktris, “Şiddet içinde yaşıyorsanız ve bu normal hale gelmişse buna uyum sağlamanız gerekiyor” dedi. 

Heard, eski eşine söylediği korkunç ve çirkin sözlerden dolayı pişman olduğunu ancak aşırı duygusal, psikolojik ve fiziksel sıkıntı içinde olan bir kişi gibi davrandığını bu yüzden hakaret ettiğini de sözlerine ekledi.

Heard, “Bu ses kayıtlarından çok şey yapıldığını biliyorum. Düzenlendikten sonra ilk olarak çevirimiçi sızdırıldılar. Kürsüde verdiğim ifade gibi, hayatınız risk altındayken, sadece suçlanmamanız gereken şeylerin suçunu üstlenmekle kalmaz, aynı zamanda psikolojik, duygusal ve fiziksel olarak istismarcı bir dinamik içinde olduğunuzdan bu siyah bu beyaz deme lüksünüz olmaz” dedi. 

(Kaynak: DailyMail)