28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 22.06.2022 11:55 | Son Güncelleme: 22.06.2022 12:03

Amber Heard yaşadıklarını anlatan bir kitap yazacak

Amber Heard'ın, Johnny Depp'e 8 milyon dolarlık tazminatı ödeyebilmek için kitap yazacağı iddia edildi. Aktrise yakın kaynaklara göre Heard tamamen parasız ve kaybedecek hiçbir şeyi yok
Amber Heard yaşadıklarını anlatan bir kitap yazacak

Amber Heard’ın eski eşi Johnny Depp'e karşı davada kaybettiği 8 milyon dolarlık tazminatı ödeyebilmek için kitap yazacağı öne sürüldü. İddiaya göre Heard her şeyi anlatan bir kitap için görüşmelere başladı. 

"Kariyerinin bittiğini düşünüyor"

36 yaşındaki aktriste yakın bir kaynak, Heard’ın parasız olduğunu ve parayı geri çevirebilecek bir konumda olmadığını söyledi. Kaynağa göre Aquaman yıldızı, Hollywood’daki kariyerinin sona erdiğini ve kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünüyor.

İndirim mağazasında görüntülendi

Haber, Heard'ın avukatı aracılığıyla, karalama savaşı sırasında 1 Haziran'da Depp'e verilen 8.3 milyon dolarlık tazminatı karşılayamayacağını itiraf etmesinden sonra geldi. Aktris bu haberlerden sonra New York’taki indirim mağazası TJ Maxx’te görüldü.  

Kaynak OK! Magazin’e şunları söyledi: “Amber, Hollywood'daki kariyerinin bittiğini düşünüyor. O zaten kitap görüşmelerinde ve bu konuda heyecanlı. Bu noktada kaybedecek bir şeyi yok ve her şeyi anlatmak istiyor” 

Kitap yeni davaya neden olabilir

New York'lu bir boşanma avukatı ve çok satan yazar olan Dror Bike'a göre, kitabı yazarken tüm ifadesini yinelemesi  Heard'i tekrar zora sokabilir. Bike, “Depp ve avukatları, Heard'in belirttiği her şeyi okuyacak ve dinleyecek. Çizgiyi aşarsa, ki bu muhtemelen, başka bir hakaret davasıyla karşılaşacak ve mahkemeye geri dönecek” dedi.

Mahkemeyi kaybetmesinden bu yana geçen hafta yaptığı ilk röportajda Heard, Depp'i suçladığı ve çalkantılı evlilikleri boyunca ona fiziksel ve cinsel saldırıda bulunduğu hikayeyi kendi tarafından anlatmaktan korktuğunu iddia etmişti.

(Kaynak: DailyMail)