18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.04.2023 08:54 | Son Güncelleme: 05.04.2023 08:57

Beşinci evliliğini yapmaya hazırlanan Rupert Murdoch, nişanlısından ayrıldı

İki hafta önce Ann Lesley Smith ile nişanlandığını duyurun medya patronu Rupert Murdoch nişanlısından ayrıldı. DailyMail'e konuşan kaynaklar çiftin anlaşarak ayrıldığını anlattı
Beşinci evliliğini yapmaya hazırlanan Rupert Murdoch, nişanlısından ayrıldı

Milyarder medya patronu Rupert Murdoch ve beşinci evliliğini yapmaya hazırlandığı Ann Lesley Smith ile ayrıldı. Daily Mail'in haberine göre nişanlandıklarını sadece iki hafta önce duyuran çift ayrılmaya ortak karar verdiler. 66 yaşındaki Smith'in yakın bir arkadaşı, ikilinin oturup konuşarak bu karara vardığını anlattı. İsmini vermeyen kaynak, Smith'in göz önünde olmaya dayanamadığını söyledi.  

"Ayrılmanın daha iyi olacağına karar verdiler"

Çiftin yakın arkadaşı olan kaynak, "Göz önünde olmakla baş edemiyordu. O çok özel biri. Oturup konuştular ve ayrılmanın onlar için daha iyi olacağına karar verdiler" dedi. Daily Mail'e konuşan bir başka kaynak ise medya baronunun Smith'i hala çok sevdiğini belirtti.  Arkadaşları "Ona hayranlık duyuyor, saygı duyuyor ve onun harika bir kadın olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı. 

92 yaşındaki milyarder, geçen ay 2 milyon sterlin değerinde olduğu düşünülen 11 karatlık elmas bir yüzükle evlenme teklif etmişti. Daha önce fırtınalı aşklarını Tanrı'dan bir hediye olarak tanımlayan çift, bu yaz evlenmeyi planlıyordu. 

Servetinin 17 milyar dolar olduğu tahmin edilen Murdoch, gazetesi New York Post'a "Çok gergindim. Aşık olmaktan korkuyordum ama bunun sonuncusu olacağını biliyordum. Öyle olsa iyi olur. Ben mutluyum" demişti. Bu evlilik Murdoch'ın süper model Jerry Hall ile geçen yıl Temmuz ayında aniden sona eren evliliğinden sonraki beşinci düğünü olacaktı.