27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.11.2022 19:16 | Son Güncelleme: 30.11.2022 20:07

Hailey Bieber Forbes'un 'En başarılı 30 yaş altı 30 kişi' listesinde yer aldı

Rhode ile başarılı bir cilt bakımı imparatorluğu kuran Hailey Bieber, Forbes'un 'En başarılı 30 yaş altı 30 kişi' listesinde yer aldı. 30 doların altındaki yalnızca 3 ürünle piyasaya çıkan Rhode özellikle dudak parlatıcısıyla çok konuşulmuştu
Hailey Bieber Forbes'un 'En başarılı 30 yaş altı 30 kişi' listesinde yer aldı

Hailey Bieber, cilt bakım markası Rhode Skin'in başarısı nedeniyle Forbes'un 'En başarılı 30 yaş altı 30 kişi' listesinde yer aldı. 2020'de kurulan ancak isim patenti konusunda sorun yaşandığı için 2022 baharında lanse edilen cilt bakım markası Rhode Skin bünyesinde yalnızca 3 ürün barındırıyor: Dudak bakımı, vücut nemlendiricisi ve cilt nemini desteklediği söylenen parlatıcı bir krem. Sosyal medyada stil ve güzellik konusunda en çok ilham alınan isimlerden biri olan Hailey Bieber, Instagram hesabından Forbes' teşekkür ederek kapak için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. 

Öte yandan 16 yaşında modelliğe başlayan ve şimdilerde yıldız şarkıcı Justin Bieber'le evli olan Hailey Bieber'ın listede yer alışı bir tartışma başlattı. Haziran ayında 30 doların altında üç ürünle resmen lanse markanın başarılı olma sebebinin Justin'in popülaritesi olduğu ve Hailey'nin başarısı olmadığı iddia ediliyor. 

 Ancak Forbes, Bieber'ın cilt bakım markası ürünlerinin saniyede 36 birim sattığını ayrıca markanın ilk çıkışından bu yana 700.000 kişilik bir bekleme listesi oluşturduğunu iddia ediyor. Hailey ise Forbes'a Rhode'un 2022 gelirinin sekiz rakama ulaşmak için 'yolda' olduğunu söyledi ancak belirli bir rakam vermeyi reddetti. Forbes'a başlangıçta potansiyeli hakkında kendinden şüphe duyduğunu itiraf eden Hailey Bieber, markaya evlenmeden önceki soyadı vermek yerine anne tarafından geçen ikinci adı olan Rhode'un adını verdi.