20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 08.06.2022 15:12 | Son Güncelleme: 08.06.2022 15:37

Johnny Depp davada aldığı destek sonrası TikTok’a katıldı

Johnny Depp eski eşine karşı açtığı karalama davası süresince sosyal medyada en çok destek gördüğü platform olan TikTok'a katıldı. 58 yaşındaki aktörün bir gün içinde 8 milyon takipçisi oldu
Johnny Depp davada aldığı destek sonrası TikTok’a katıldı

Johnny Depp, zaferiyle noktalanan karalama davası sonrasında hayranlarından büyük destek aldığı TikTok’a katıldı. Karayip Korsanları yıldızı, hesabını açar açmaz yaklaşık 4 milyon takipçiye ulaştı. Aktörün 1 gün içinde takipçi sayısı 8 milyona yükseldi. Depp profilinde kendisini Ara sıra Tiyatrocu olarak tanımladı. 

58 yaşındaki aktör platformdan paylaştığı ilk gönderisinde hayranlarına teşekkür ettiği bir video paylaştı. Videoda dava süresince, Depp mahkemeye giderken arabadan çekilen hayranlarından  ve İngiltere’de katıldığı konserden görüntüler bulunuyor.

"Şimdi hep birlikte ilerleyeceğiz"

Hollywood yıldızı videonun altındaki mesajında, “En değerli, sadık ve sarsılmaz destekçilerime. Her yerde birlikteydik, her şeyi birlikte gördük. Aynı yolda beraber yürüdük. Birlikte doğru olanı yaptık, çünkü umursadınız. Ve şimdi hep birlikte ilerleyeceğiz. Her zaman olduğu gibi, siz benim işverenimsiniz ve bir kez daha size teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla JD” ifadelerini paylaştı.  

Depp ve Amber Heard’ın birbirlerine karşı açtıkları davada jüri Heard’ın 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti. Depp, tazminat olarak 10 milyon dolar ve cezai tazminat olarak 5 milyon dolar kazandı. Heard, Depp'e karşı açtığı karşı davada küçük bir zafer kazandı ve jüri onun da 2 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti ancak hiç cezai tazminat vermedi. 

Dava boyunca sosyal medyada hayranlarından büyük destek gören aktör, özellikle TikTok büyük destek gördü. Depp fanları hem TikTok’ta aktöre övgü yağdırdıkları videolar paylaşırken Heard’e kızdıkları ve ona nefret kustukları içerikler yayınlıyorlardı.