26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 13.01.2023 20:46 | Son Güncelleme: 13.01.2023 23:15

Rihanna hayranlarına göndermeli Super Bowl tanıtımı

En son 2018'de canlı performans sergileyen Rihanna'nın hayranları heyecanla Super Bowl şovunu bekliyor. Ünlü şarkıcının beklenen şovuna ait ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Rihanna hayranlarına göndermede bulunuldu

Apple Music, Rihanna’nın sahne alacağı Super Bowl şovu için resmi bir tanıtım yayınladı. 34 yaşındaki şarkıcının neon yeşili kürküyle görüldüğü tanıtım videosunda hayranlarına göndermeler yapıldı. Son albümünü 2016 yılında çıkaran Rihanna’nın hayranları yıllardır yeni şarkı çıkarmasını istiyorlar.

Tanıtım videosunda da şarkıcının silüeti görülürken “Rihanna nerelerdeydin, 2 bin 190 gün oldu” denildiği duyuluyor. Umbrella şarkıcısı, en son 2018 Grammy Ödülleri’nde canlı performans sergiledi. NFL ve Apple Music ortaklığı, 2019'da Super Bowl'da performans gösterme şansını geri çevirmesinin ardından sahnelere geri dönmesini sağlayacak. Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçının devre arasında gerçekleşecek şov 12 Şubat 2023'te yapılacak.

Rihanna daha önce merakla beklenen performansının yeni bir albüm çıkarmaya hazırlandığı anlamına gelmediğini açıklamıştı. Yakın zamanda Black Panther'den Wakanda Forever filmi için  Lift Me Up adlı şarkıyı yayınlayan şarkıcı, Associated Press'e dokuzuncu stüdyo albümünü çıkarmak üzere olduğunun doğru olmadığını söyledi. Super Bowl şovunun başka bir şey olduğunu söyleyen şarkıcı, “Yeni müzik bambaşka bir şey. Hayranlar bunu duyuyor musunuz?” dedi. 

Benzer Videolar