23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.12.2022 14:22 | Son Güncelleme: 18.12.2022 14:38

Rihanna yedi aylık oğlunu ilk kez paylaştı

Rihanna, doğumundan yedi ay sonra oğlunun görüntüsünü ilk kez paylaştı. Oğlunun arabadaki videosu Barbadoslu şarkıcının ilk TikTok paylaşımı oldu
Rihanna yedi aylık oğlunu ilk kez paylaştı

Rihanna, doğumdan yedi ay sonra hayranlarına oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi. 34 yaşındaki şarkıcı, rapçi A$AP Rocky ile birlikte dünyaya getirdikleri erkek bebeğinin videosunu TikTok hesabında paylaştı. 

Görüntülerde, arabayı sürerken bir araba koltuğuna güvenli bir şekilde bağlı olan yüzünde tatlı bir gülümsemeyle yedi aylık bebeğin güldüğü görülüyor. Videoda oğlu ona kollarını uzatırken Rihanna'nın "Annenin telefonunu almaya mı çalışıyorsun?" dediği duyuluyor. 

Videonun paylaşılmasının ardından ünlü çift, bebeklerini sıcak kırmızı bir battaniyenin içinde kucakladıkları bir fotoğraf çekimi yapılırken görüldü. Plajda yapılan çekimde A$AP Rocky ve Rihanna birbirine uyumlu siyah kıyafetler giyiyordu. 

Bebeğinin yüzünü aylardır saklayan ve henüz adını açıklamayan şarkıcının geçen ay A$AP Rocky ile bir çocuk sahibi olmayı daha düşündüğü söylentileri yayıldı. Bir kaynak ET'ye, "Rihanna ve A$AP Rocky çok aşıklar ve birlikte harika zaman geçiriyorlar. Ayrıca konu ebeveynliğe geldiğinde de harika bir takımlar" dedi. Kaynak ayrıca Rihanna'nın her zaman anne olmanın hayalini kurduğunu ve gelecekte A$AP ile daha fazla çocuğu olmasını isteyeceğini de ekledi.