26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 10.12.2022 22:51 | Son Güncelleme: 10.12.2022 23:04

Taylor Swift, kendi yazdığı senaryo ile ilk yönetmenlik denemesini yapacak

Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Taylor Swift bu defada yönetmen olacak. Yapım şirketi Searchlight Pictures, Swift'in kendi yazdığı senaryoyla ilk yönetmenlik denemesine hazırlandığını duyurdu
Taylor Swift, kendi yazdığı senaryo ile ilk yönetmenlik denemesini yapacak

Taylor Swift, yönetmen olmaya hazırlanıyor. Searchlight Pictures’tan yapılan açıklamada, Grammy ödüllü şarkıcının ilk yönetmenlik denemesini kendi yazdığı orijinal bir senaryo ile yapacağı duyuruldu. 

En iyi film Oscarlarını kazanan The Shape of Water ve Nomadland ile 2022 draması The Banshees of Inisherin ile tanınan Walt Disney Co.'nun sahibi olduğu Searchlight, Swift'in filminin konusunu veya ne zaman vizyona gireceğini dair açıklama yapmadı. 

Searchlight Başkanları David Greenbaum ve Matthew Greenfield yaptıkları açıklamada, "Taylor, nesilde bir kez görülen bir sanatçı ve hikaye anlatıcısı. O, bu heyecan verici ve yeni yaratıcı yolculuğa çıkarken onunla işbirliği yapmak gerçek bir keyif ve ayrıcalık" ifadelerini kullandılar. 

Shake it Off şarkıcısı, 2022 MTV Video Müzik Ödülleri'nde üç Yılın Videosu ödülü kazanan ilk kişi ve 2021'de All Too Well: The Short Film adlı En İyi Uzun Video ödülünü kazanan ikinci kadın yönetmen oldu. 32 yaşındaki şarkıcı, 11 kez Grammy kazandı ve Grammy tarihinde gıpta ile bakılan Yılın Albümü ödülünü üç kez kazanan tek kadın sanatçı.