22 Haziran 2025, Pazar
Abone Ol Giriş yap
23.02.2024 04:30
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
Bahar Akıncı
Bahar Akıncı

Dünyanın diğer ucuna hazırlık notları

16 saatte ulaşacağınız Buenos Aires, yola çıkmadan önce uzun bir hazırlık süreci gerektiriyor. Şehirde üç haftalık bir seyahatte olan yazarımız, anlatmaya seyahat planlarından başlıyor ve çok işe yarayacak tüyolar veriyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Buenos dias sevgili okur… Azıcık İspanyolcamla dünyanın bir ucundan, güzeller güzeli Buenos Aires’ten günaydın. Şehre geleli bugün tam 10 gün oluyor. Siz bu yazıyı okurken ben iki haftayı devirmiş olacağım. Toplam 3 haftayı sadece başkent Buenos Aires’te değil, Mendoza ve Cordoba şehirlerini de keşfederek tamamlayacağım.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Bahar Akıncı
Bahar Akıncı