Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 1999 yılında yaşanan İzmit, 2011 yılındaki Van depreminde ve 2014’te Soma’da yaşanan maden faciasında öğrencilere burs vermişti.
Her yıl binlerce kız öğrenciye ulaşan ÇYDD’nin Adana şubesi deprem bölgesinde de aktif olarak çalışıyor. 6 Şubat’ta kriz masası kuran ÇYDD Adana Şubesi ilk anda deprem bölgesinde bulunan 3.400 öğrenciye ulaşmaya çalıştı. Öğrencilerin hesaplarına 1.000’er lira yardım yapıldı.
Acil ihtiyaçlar için yardım toplayan ÇYDD Adana Şubesi deprem sabahından bu yana 7/24 çalışıyor. ÇYDD Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş, depremzede öğrencilerin burs başvurularını almaya devam ettiklerini duyuruyor.
Depremin yaralarını sarmak çok uzun sürecek, bir iki kez yardım gönderip depremzedelerin ihtiyaçlarını karşıladığınızı düşünmeyin. Dayanışmaya devam.
Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL
Aboneyseniz
üye
girişi
yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim