27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 28.04.2023 10:08 | Son Güncelleme: 28.04.2023 12:34

Black Mirror 6. Sezon tanıtımı

Charlie Brooker imzalı dizisi Black Mirror'ın altıncı sezonundan teaser yayınlandı. Aaron Paul, Selma Hayek ve Zazie Beetz gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, haziran ayında Netflix'te izleyiciyle buluşacak

Charlie Brooker'ın 2011 yılında yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Black Mirror'dan altıncı sezon için teaser yayınlandı. Alışılagelen Black Mirror bölümleri birbirinden bağımsız bölümler içerse de Brooker altıncı sezonun yeni bir modele göre hazırlandığı ima ederek, Black Mirror’ın altıncı sezonu şimdiye kadarki en tahmin edilemez, sınıflandırılamaz ve beklenmedik sezon olduğunu, ton olarak baştan sona Black Mirror olsa da bazı çılgınca dalgalanmalarla her zamankinden daha fazla çeşitliliğe sahip bir sezon ile seyirci karşısına çıkacağını söyledi. 

Merakla beklenen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda Aaron Paul, Anjana VasanAnnie Murphy, Auden ThorntonBen Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny RamirezHimesh Patel, John HannahJosh HartnettKate MaraMichael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob DelaneyRory CulkinSalma Hayek, Samuel BlenkinZazie Beetz gibi isimler yer alıyor. 

Benzer Videolar