26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.09.2022 13:08 | Son Güncelleme: 01.09.2022 15:19

Jeff Bezos yapımcılara seslendi: İyi ki beni dinlemediniz

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, yarın izleyiciyle buluşacak televizyon tarihinin en pahalı dizisi olan The Rings of Power'ın yapımcılarına seslendi: Beni dinlemediğiniz için teşekkür ederim
Jeff Bezos yapımcılara seslendi: İyi ki beni dinlemediniz

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisi yarın 240'tan fazla ülke ve bölgede seyirciyle buluşacak. Jeff Bezos, rekorları alt üst etmesi beklenen dizinin Londra'daki prömiyerine katılarak sürpriz yaptı. Etkinlikte dizinin yapımcıları Patrick McKay ve J.D. Payne'e de seslenen Bezos "Yardımcı olduğu noktada beni dinlediğiniz için ama en çok da tam olarak doğru zamanda beni görmezden geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Bezos, 20 yıldır birlikte çalışmalarına rağmen adları pek bilinmeyen ikilinin seçimine dair gelen eleştirileri de yanıtlayarak "Verdiğimiz en iyi kararlardan birinin, bu nispeten bilinmeyen takıma güvenmek olduğunu gördük çünkü özel bir şey gördük" diye konuştu.

Kendisini Tolkien'le tanıştıran kişinin dedesi olduğunu açıklayan Bezos, çocuklarının da bu evrene hayran olduğunu belirtti. Amazon kurucusu, Yüzüklerin Efendisi dizisini yapacaklarını öğrendikten sonra oğlunun kendisine gelip "Baba lütfen bunu batırma" dediğini itiraf etti.

The Rings of Power fragmanı