04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 26.10.2023 11:00 | Son Güncelleme: 26.10.2023 11:08

Leave the World Behind fragmanı

Julia Roberts, Mahershala Ali ve Ethan Hawke'ın başrollerini paylaştığı, Rumaan Alam 2020 tarihli romandan uyarlanan Leave the World Behind'ın (Dünyayı Ardında Bırak) uzun fragmanı yayınladı

Barack ve Michelle Obama'nın yapım şirketi Higher Ground'un desteklediği Leave the World Behind (Dünyayı Ardında Bırak) için geri sayım başladı. 8 Aralık'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak filmde Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Kevin Bacon, Myha'la Herrold, Farrah Mackenzie ve Charlie Evans rol alıyor.

Leave the World Behind'ın konusu

Rumaan Alam'ın 2020 tarihli romanından uyarlanan hikayede Long Island'da sakin bir tatil yapmak isteyen bir çift ile başlıyor. Burada kiraladıkları eve gittiklerinde her şey yolundadır ancak akşam olduğunda evin gerçek sahipleri kapıda belirir. New York'ta yaşanan elektrik kesintisi tüm şehri felç ettiğini, bu nedenle eve dönmek zorunda kaldığını belirtir. Ancak ev sahibinin dedikleri gerçekten doğru mudur? Telefon, televizyon veya internetin olmaması kiracıları arafta bırakır. Onlar, ev sahiplerine gerçekten güvenebilecekler midir? Dünyayı tehdit eden tehlike giderek yaklaşırken, her iki aile de bu çökmekte olan dünyada kendi yerlerini bulmak ve krizden en iyi şekilde kurtulmakla uğraşır.

Filmi yönetmesinin yanı sıra uyarlama senaryosunu da kaleme alan Sam Esmail, ABD'nin eski başkanı Barack Obama'nın filmin senaryosuna dair notlar verdiğini ve böylesine bir felaketi olabilecek en gerçekçi biçimde yansıtması için yardımcı olduğunu belirtmişti.

Benzer Videolar