02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.10.2023 04:30 | Son Güncelleme: 13.10.2023 04:34

Güzellik merkezleri eve taşınıyor

Yeni nesil küçük elektronik cihazlar güzellik merkezleri ve kliniklerde sunulan bakımları ev konforuna taşıyor. Bunlar gençleşme, güzelleşme ve incelme bakımları için gittikçe popülerleşen seçenekler haline geliyor
2050 yılında 65 yaş üzeri kişilerin sayısının 1.5 milyarı bulması bekleniyor. Bu da gençleşme bakımlarına olan ilginin artmasında büyük rol oynuyor.
2050 yılında 65 yaş üzeri kişilerin sayısının 1.5 milyarı bulması bekleniyor. Bu da gençleşme bakımlarına olan ilginin artmasında büyük rol oynuyor.

Elif Nazlı Duran / [email protected]

Son yıllarda evde kullanılan güzellik cihazları pazarında büyük bir hareketlilik var. Güzellik ve cilt bakım rutinlerini daha kolay ve etkili hale getirme iddiasında olan bu akıllı cihazlar gerçekten de doğru kullanıldığında işe yarayabiliyor, hayalinizdeki cilde ya da bedene sahip olmanıza yardımcı olabiliyor. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip ev tipi güzellik cihazları arasında en yaygın ve en uzun süredir kullanılanların başında istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok ettiği belirtilen IPL (yoğunlaştırılmış atışlı ışık) ya da lazerli epilasyon cihazları geliyor. Bunları; derin cilt temizliği yapan fırçalar, ultrasonik temizleyiciler, elektronik masaj cihazları, akne tedavi cihazları, anti-aging yani kırışık giderici ve cilt toparlayıcılar ve hatta vücut şekillendirme cihazları izliyor.