19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.04.2022 11:32 | Son Güncelleme: 01.04.2022 11:47

Ömer Aras bugün ve yarın Deneyimler kitabını imzalıyor

6 yılı akademisyenlik, 37 yılı bankacılıkla geçen hayatından süzülen anıları; Deneyimler'de bir araya getiren Ömer Aras, kitapseverlerle bir araya geliyor. ‘İnsan paylaştıkça çoğalır’ diyen Aras bugün Kanyon'da yarın ise Akmerkez'de okuyucuları için kitabını imzalayacak
Ömer Aras bugün ve yarın Deneyimler kitabını imzalıyor

QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras’ın 37 yıllık bankacılık, 6 yıllık akademisyenlikle geçen hayatının kariyer ve liderlik ilkelerini tüm samimiyeti ile yazıya döktüğü Deneyimler adlı kitabı raflarda yerini aldı.

Aras’ın; hayatındaki önemli virajları, alınması gereken zor kararları, krizlerin yönetimindeki sırları, hataları ve uzun yılların tecrübeleri ile edindiği öğretilerini topladığı kitap hayat yolculuğunda çok önemli bilgileri rehber niteliğinde okuyucuya aktarıyor.

Kitabının kapağında kendi el yazısı ile "İnsan paylaştıkça çoğalır" diyen Ömer Aras, öğrenilen ilkelerin gizli saklı kalmadan, hala görevdeyken paylaşılması gerektiğini savunuyor.  Aras bir rehber niteliğindeki kitabı için bugün ve yarın okuyucularıyla bir araya geliyor ve deneyimlerini paylaşıyor.