21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.09.2024 16:40 | Son Güncelleme: 19.09.2024 16:44

New York Times yazdı: George Clooney, Donald Trump eleştirilerini artırıyor

Ünlü aktör George Clooney, ABD Başkanı Joe Biden'a seçimden çekilmesi için bir makale kalem aldığından beri 2024 seçimlerinde küçük bir rol üstleniyor. New York Times son açıklamalarıyla da Clooney'nin Trump'la arasındaki tartışmada tansiyonu artırdığını yazdı
New York Times yazdı: George Clooney, Donald Trump eleştirilerini artırıyor

Shawn McCreesh / The New York Times

George Clooney, başkanlık kampanyasında küçük bir karakter olmaya devam ediyor. Bu hafta Jimmy Kimmel Live programına katıldı ve eski Başkan Donald Trump ile olan çekişmesini tırmandırdı. Bu son kavga, Clooney'nin temmuz ayında The New York Times için yazdığı ve Başkan Joe Biden'a yarıştan çekilmesi için seslendiği makaleden sonra ortaya çıktı. Clooney, Başkan için bir bağış toplama etkinliğine ev sahipliği yapmıştı ve onu yakından gözlemlemişti. Dolayısıyla belli bir inandırıcılığı vardı ve makalesi bir etki yarattı. Trump, Truth Social'da bir paylaşımla hemen olaya dahil oldu: Hiçbir zaman harika bir film çekmeye yaklaşamayan  sinema oyuncusu George Clooney de bu işe dahil oldu. 

Gönderi bazı soruları gündeme getirdi. Bunların arasında "Trump Ocean's Eleven filmini izlememiş miydi? ya da From Dusk Till Dawn ya da Three Kings ya da Out of Sight ya da Burn After Reading,ya da Syriana?" gibi bir sürü soru vardı. 

Trump ünlüleri umursuyor

Salı gecesi Kimmel'in programında Clooney, Trump'ın sözlerine karşılık vererek “O yaparsa ben de yaparım" dedi.  Normalde bunların hiçbiri önemli olmayabilirdi. Ama eskiden The Apprentice'in yıldızı olan Trump'ın diğer yıldızların onayını almak için can attığı bir gerçek. Eski başkan, Beverly Hills'teki ünlü insanların gizliden gizliye kendisine oy verdiği ama bunu kabul etmediği teorisine ses verdi. 

Bu yüzden ünlüler kendisine karşı cephe aldığında, çoğu zaman kendini tutamayıp karşılık veriyor. Pazar günü Trump, Taylor Swift'in kısa süre önce Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i desteklemesine Truth Social'da basitçe “TAYLOR SWIFT'TEN NEFRET EDİYORUM!” yazan bir gönderiyle yanıt verdi.

© 2024 The New York Times Company