06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 29.01.2024 17:20 | Son Güncelleme: 29.01.2024 17:22

Despicable Me 4 ilk fragmanı

Universal Pictures ve Illumination Entertainment, bu Temmuz'da sinemalarda gösterime girecek dördüncü Çılgın Hırsız filminden ilk fragmanı yayınladı

Dünyanın en sevilen süper kötü adamlarından biriyken Kötü Adamlara Karşı Lig ajanına dönüşen Gru, Minyonların kargaşasının heyecan verici, cesur yeni dönemi için geri dönüyor.

Gru (Steve Carrell), Lucy (Kristen Wiig) ve kızları Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) ve Agnes (Madison Polan), Gru ailesinin yeni üyesi olarak babasına sürekli eziyet eden Gru Jr.'a hoş geldin diyorlar. Gru bu filmde Maxime Le Mal (Will Ferrell) ve onun femme fatale kız arkadaşı Valentina (Sofia Vergara) gibi yeni bir düşmanla karşı karşıya kalır ve aile kaçmak zorunda kalır.

2022 yılında dünya çağında bir milyar dolara yakın hasılat yapan ve yılın en kazançlı animasyon filmi olan Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi'nin ardından gelen Despicable Me 4 ana Çılgın Hırsız serisine yedi yıl sonra ilk dönüş anlamına geliyor. Filmin yönetmenliğini Oscar adayı Chris Renaud ve Patrick Delage, yapımcılığını ise Chris Meledandri ve Brett Hoffman üstleniyor. Senaryo, eski yazar Ken Daurio ve Emmy ödüllü The White Lotus'un yaratıcısı Mike White'ın imzasını taşıyor.

Benzer Videolar