27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 21.08.2023 10:11 | Son Güncelleme: 21.08.2023 11:00

Percy Jackson and the Olympians'dan yeni fragman

Dünya çapında Türkiye dahil yüz binlerce okura ulaşan Percy Jackson and the Olympians kitap serisi ekran uyarlaması olan aynı isimli dizinin çıkış tarihi belli oldu. İşte Melez Kampı’ndan yeni fragman

Dünya çapında yüz binlerce okura ulaşan Percy Jackson and the Olympians kitap serisinin ekran uyarlamasının yayınlanacağı tarih belli oldu. Geliştirilen yeni Rick Riordan uyarlamasının ilk iki bölümü ile 20 Aralık 2023 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak.

Amerikalı yazar Rick Riordan’ın ilhamını Yunan mitolojisinden alan ve mitolojik maceraların 21. yüzyıl gençlik hikâyelerine uyarlandığı fantastik edebiyat serisi ile geniş bir okur kitlesine ulaşmıştı. 20th Century Fox tarafından ilk iki kitabı (Şimşek Hırsızı ve Canavarlar Denizi) beyaz perdeye taşınan serinin adaptasyonları ağırlıklı olarak olumsuz eleştiriler almıştı.

Fox’un Disney çatısı altına geçmesiyle birlikte Percy Jackson bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Serinin yazarı Riordan’ın filmlere kıyasla daha çok dahil olduğu projede başkarakterler Percy, Annabeth ve Grover sırasıyla Walker Scobell, Leah Jeffries ve Aryan Simhadri tarafından canlandırılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Walker Scobell, Leah Jeffries ve Aryan Simhadri’ye Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp ve Timothy Omundson eşlik ediyor.

Benzer Videolar