24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Video Giriş: 13.04.2023 09:22 | Son Güncelleme: 13.04.2023 14:48

True Detective: Night Country fragmanı

True Detective 4. ve Night Country adlı yeni sezonuyla bu yıl içinde izleyiciyle buluşacak. Bu sezon dizinin başrollerinde Taxi Driver ve The Silence of the Lambs filmlerinden tanıdığımız Jodie Foster ve iki ağırlık sınıfında dünya şampiyonluğuna sahip boksör ve oyuncu Kali Reis bulunuyor

HBO'nun suç draması antolojisi dizisi True Detective her sezon farklı bir gizemi takip eden konseptiyle yeniden izleyiciyle buluşuyor. Matthew McConaughey (1. sezon), Colin Farrell (2. sezon) ve Mahershala Ali (3. sezon) gibi isimlerin performanslarıyla akıllara kazınan dizi bu sefer de Jodie Foster ve Kali Reis ile karşımıza çıkacak. HBO tarafından henüz dizinin yeni sezonunun yayınlanma tarihi hakkında tam gün verilmedi ancak 2023 yılında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 4 yıl sonra tekrardan izleyiciyle buluşacak olan dizinin 4. sezonu Night Country olarak adlandırılıyor.

True Detective The Night Country konusu

Alaska'daki bir araştırma merkezinde çalışan sekiz adam aniden ortadan kaybolur. Dedektifler Liz Danvers (Jodie Foster) ve Evangeline Navarro (Keli Reis) adamları bulmak için işe alınır. Ancak gizemi çözmek için, kendi çarpık geçmişleriyle birlikte kasabanın karanlık tarihini de çözmeleri gerekecektir. HBO tarafından daha önce yapılan bir paylaşıma göre, ikili "içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşecek ve ebedi buzun altında yatan lanetli gerçekleri araştıracak"

Benzer Videolar